Музикални звезди ще взривят панаира в Гоце Делчев, фолк певицата Андреа сред тях

Шоуто ще започне в 19,30 часа, за настроението на участници и гости на събитието ще се погрижи Оркестър „Европа”, с ръководител Георги Георгиев и солист Марио Караилиев.

“Цирк на сцена” в компанията на много екзотични животни. Така ще стартира на 16 септември традиционният есенен панаир в град Гоце Делчев.

Панаирът дава възможност на хилядите посетители да разгледат десетки сергии и щандове през деня в района на бившата казарма. Голям интерес на търговци и гости се очаква и към тазгодишното издание на събитието. Хора от всички краища на страната ще дойдат, за да продават стоката си.

Вечерите пък ще се насладят на музикалните изпълнения на известни певци. Всяка вечер ще има концерти с участието на оркестри, солисти и гост-изпълнители. Оркестър „Фолк мания”, с ръководител Георги Попов, ще е на сцената на 17 сетември от 19,30 часа. Специално участие ще има фолк певицата Андреа.

На 18 септември по същото време ще свири Оркестър „Щуро маке”, с ръководител Здравко Георгиев и солист Ирина Паскалева, специален гост ще е Николай Учкунов. Следващата вечер е ред на Оркестър „Уникат”, с ръководител Димитър Стефанов и солист Боряна Карпузова, както и на Оркестър “Ивелия”, с ръководител Лефтер Георгиев – Лефко и солист Мариана Георгиева,         със специалното участие на сръбската звезда DRAGAN KOJIC-КЕБА.

На 20 септември ще се изяви оркестърът на Панчо Иванов и солистите Джемиле Стамболиева и Наум Странджев, със специалното участие на Десита. На 21 септември ще свири Оркестър “Импулси”, с ръководител Добри Тешовски, със специалното участие на фолк певеца Константин.

Предпоследната вечер, 22 септември, на сцената ще е Оркестър “Неврокоп”, с ръководител Петър Воденов и солисти Цветанка Воденова и Георги Жбантов, със специалното участие на ДИОНА.

Финалът на музикалните вечери на 23 септември е за Оркестър  “Боги Бенд”, с ръководител Божидар Лефтеров, и за Оркестър “Галакси”, с ръководител и солист Румен Камбуров.

Пирин Прес

Next Post

Демонтират паметник на Съветската армия в Прага

пт сеп. 13 , 2019
В Прага ще махат паметник на Съветската армия. Местната управа реши монументът на маршал Иван Конев да бъде демонтиран. Той е военачалника на съветските войски, които влизат в чешката столица на 9 май 1945 година по време на Втората световна война, предаде Нова тв. Паметникът е обект на спорове от […]