Мъж блудствал с 12-годишна в Петрич

38-годишен ще се изправи пред съда за блудство с дете. Районната прокуратура в Петрич е внесла за разглеждане в съда обвинителния акт срещу него. На 7 май извергът бил в Петрич по работа, като се придвижвал из града със служебна кола.

В района на кръстовището на ул. „Свобода“ и ул. „Папульо“ той забелязал минаващо 12-годишно момиче и през прозореца на колата го извикал да се приближи, като попитал за местонахождението на магазин „Рай“. Детето му обяснило как да стигне до въпросния търговски обект, след което всеки продължил по пътя си.

На друго кръстовище обаче той спрял автомобила и клекнал до него. В момент, когато момичето преминавало покрай него, той го спрял и попитал дали може да се качи при него в автомобила и да му покаже къде се намира магазина. Обещал й, че ще я върне обратно на същото място.

Детето решило да му помогне и доверявайки му се, седнало на предната дясна седалка на автомобила до шофьора. Започнало за пореден път да му обяснява посоката към магазина. На свой ред обвиняемият попитал ученичката за възрастта й, направил й комплимент за външността. Междувременно тя видяла своята приятелка през отворения прозорец на вратата на автомобила, извикала я и й казала да я изчака.

Помолила мъжът да спре, за да слезе, но той продължил. Докато шофирал опипал момичето, с което целял да възбуди полово желание без съвкупление. Детето се уплашило и възползвайки се от факта, че мъжът шофирал бавно, успяло да отвори врата и слязло от автомобила в движение.

Веднага се затичало по тротоара към сградата на „Овергаз“ при приятелката си. След като се прибрала ученичката разказала на родителите си за случилото се, като баща й депозирал жалба в РУ Петрич.

От видеозаписи в района бил установен автомобилът и проведен разпит с управителя на дружеството – собственик на колата. Така бил установен извергът. Предстои делото да продължи в съда./flagman.bg

Пирин Прес

Next Post

Проф. Кантарджиев с ценен съвет срещу смъртоносна зараза

пт авг. 23 , 2019
Легионелата – бактерията, която според британски публикации е причинила смъртта на двама туристи, летували в „Слънчев бряг”, може да се зароди във водната инсталация на всеки дом, ако дълго не сме я ползвали. Това обясни в предаването „Здравей, България” по Нова телевизия проф. Тодор Кантарджиев, директор на Националния център по […]