Мъж получи условна присъда за кражба на общинска собственост

38- годишният Михаил Илинов получи условна присъда от 3 месеца с 3 години изпитателен срок за кражба на  общинска собственост.

Районният съд  в Разлог одобри постигнатото споразумение с, което подсъдимият се признава за виновен в това, че през месец август миналата година е откраднал една дървена маса и две дървени пейки, собственост на Община Белица, на обща стойност 330 лева.

Деянието е извършено в  местност, намираща се над Белица. Мъжът превозил откраднатите вещи с лек автомобил „ Опел Астра”.

Илинов е осъден да заплати и представляващите разноски за експертиза в досъдебното производство. Определението е окончателно и не подлежи на обжалвани и протест.

Пирин Прес

Next Post

Банско – лидер по прозрачност сред общините

чт апр. 6 , 2017
След обявените резултати от годишния одит на интернет страниците на публичните организации и изготвения Рейтинг на активната прозрачност за 2017 г. сред българските държавни институции, Програма достъп до информация постави община Банско на първо място сред всички 265 български общини по активна прозрачност. Анализът се прави на базата на информацията, […]