Мъж се събуди с татуировки върху клепачите след тридневен запой

Австралиец се събуди с татуировки върху клепачите след тридневно парти в Мексико, пише „Дейли мейл”, цитиран от Нова тв.

 Когато Джей отворил очи, само един поглед в огледалото бил достатъчен за бързото справяне с махмурлука. Той веднага потърсил най-близката клиника за естетична хирургия, благодарение на която мастилените рисунки от лицето му били премахнати с лазер.

Джей е категоричен, че не помни какво му се е случило. Така остава загадка дали неговите приятели са го завели в студиото за татуировки или той е отишъл сам.

Персоналът на лечебното заведение дори публикува снимки с поучителната история в Instagram, напомняйки на хората да консумират спиртните напитки с мярка.

Пирин Прес

Next Post

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА РАЗЛОГ ИНЖ. КРАСИМИР ГЕРЧЕВ ОТКРИ ПАМЕТНА ПЛОЧА НА СВЕЩЕНИК ПАРТЕНИЙ ГЕШЕВ В С. ГОДЛЕВО

пн февр. 27 , 2017
Паметта на един от най-активните дейци на църковно-националните движения в Разложкия край-свещеник Партений Петров Гешев, бе овековечена с откриване на паметна плоча. Тя е поставена на сградата на кметството в с. Годлево, а литургия в чест на откриването отслужи Негово Високопреосвещенство Неврокопският митрополит Серафим. Свещеник Партений е известен още с […]