Над 300 свободни работни места в туристическия бранш

Над 300 свободни работни места в туристическия бранш обяви Бюрото по труда в Разлог.

Зимният сезон наближава и хотелиери и ресторантьори трескаво търсят попълване на персонала. Специализирана трудова борса се организира за поредна година в Разлог на 18 октомври. Целта бе да се помогне на туристическия бранш в общината и в съседния курорт Банско в търсенето на качествена работна ръка в навечерието на зимния сезон. На борсата работодателите имаха възможност да представят дейността си и да проведат директни срещи с проявилите интерес безработни лица, за да постигнат договореност за тяхното наемане на работа.

В момента има свободни работни позици за 74 камериерки, 90 сервитьори, 37 бармани, шест хотела търсат пиколо, има работа за четирима масажисти, 31 администратори, 10 общи работници, 26 готвачи, 10 портиери, трима чистачи, шестима помощник-готвачи, един главен готвач, шестима миячи на съдове, четирима работници в кухнята и двама пазачи.През зимния сезон в района на Банско и Разлог изкарват прехраната си близо 5000 души.

 

 

Пирин Прес

Next Post

Исторически музей - Белица

ср окт. 25 , 2017
Началото на музейната сбирка в Белица е поставено през 1968 год.. Тогава сбирката се помещава в една от залите в сградата на читалище „Георги Тодоров“. През 1995 сбирката е преместена в нова сграда, която е специално построена за тази цел през 1983 г. В сградата на Исторически музей – Белица […]