Най-зловещото и страшно място на света е в Тибет

Eдна от най-загадъчните и пълна с аномалии планини е планината Кайлаш, която се намира в Тибет. Едва сега някои учени излизат с твърдения, че това всъщност е пирамида и няма никакво обяснение за това как е възникнала тя, пише pochivka.blitz.bg.

Очертанията й са разположени така, че тя да е обърната точно към четирите посоки на света. А аномалиите, за които съобщават различни хора, посетили тази планина – пирамида, направо ще ви оставят без думи.

Една от тях е необяснимата светлина, която се появява нощно време на върха на планината. Именно това е едно от нещата, които е привличало туристи и учени. Сноп сиво – бяла светлина се извива и отива право към небето. Много алпинисти са се опитвали да се покатерят на върха на планината, но тя сякаш не ги пуска да преминат по-високо.

Смелчаците, опитвали това, разказват за преживявания, от които косите ви ще се изправят.

Щом стигнели до средата, времето рязко се променяло и се влошавало. Започвало да им се повдига, някои халюцинирали. Много от тях забелязвали, че в подножието на планината компасите им започвали бясно да се въртят, а часовниците или забавяли или забързвали.

Група хора, които искали да покорят Кайлаш, стигнала до средата на планината и с ужас установила, че всички изглеждат по-стари с около 20 години. И никой от тях не можел да намери обяснение на всичко, което се случило.

Монаси, които живеят в манастир недалече от планината, твърдят, че планината е свещена и нейните духове не допускат никой да се изкатери към върха.

Заради различните аномалии над планината е напълно затворено въздушното пространство и има забрана за преминаване на самолети.

Пирин Прес

Next Post

Престрелка между полицаи и наркодилъри в Петрич

пт юни 7 , 2019
Престрелка между полицаи и наркодилъри е имало късно снощи в Петрич, предаде „Канал 3“. По първоначална информация, Марио с прякор „Селяко“ и негов близък – Симо са участвали в наркосделка. Престрелка между полицаи и наркодилъри е имало късно снощи в Петрич. По първоначална информация, Марио с прякор „Селяко“ и негов близък […]