Не тръгвайте за Гърция през Кулата

Южните ни съседи подхванаха ремонт. 

В пика на летните отпуски пътуването към Гърция през ГКПП Кулата ще бъде трудно. В следващия един месец ще тече ремонт от гръцката страна. Гранична полиция съветва да се ползват другите пропускателни пунктове, информира Нова телевизия.

От средата на седмицата граничен пункт Кулата посреща пътуващите с ремонт. Той е по трасето в посока Гърция. Движението се пренасочва в отсрещната лента.

Затворено за движение е крайното дясно трасе на изхода от България за полагане на циментова настилка. Очаква се ремонтът допълнително да утежни трафика през пункта през следващия месец.

Българските гранични власти призовават пътуващите към търпение, както и да използват алтернативни маршрути по пътя към Беломорието.

В южната ни съседка може да се влезе и през ГКПП Илинден – Ексохи (Гоце Делчев – Драма); ГКПП Златоград – Термес (Златоград – Ксанти); ГКПП Ивайловград – Кипринос; ГКПП Капитан Петко войвода – Орменион (Свиленград – Орестиада) и ГКПП Маказа – Нимфея (Кърджали – Комотини.

Пирин Прес

Next Post

Плувното лято в Банско стартира на 11 юни

сб юни 2 , 2018
Интересни и разнообразни занимания, напълно безплатни за децата от общинските детски градини и училища, ще се проведат през лятната ваканция в град Банско. Плувното лято стартира на 11 юни и ще продължи чак до 14 юли. Малчуганите ще плуват всеки делничен ден в различни часове – от 10,00 до 12,00 […]