Нова акция на КАТ срещу нарушители в малките населени места

Приоритетно ще са следи водачи с агресивно поведение на пътя, за неправилно изпреварване, употреба на алкохол и наркотици.

От днес започва нова акция на “Пътна полиция”. Служителите на полицията ще следят за нарушители в малките населени места, съобщи NOVA. Ще се налагат глоби с акт и фиш за всички нарушения на правилата за движение.

Приоритетно ще се следи за водачи с агресивно поведение на пътя, за неправилно изпреварване, употреба на алкохол и наркотици.

В рамките на седмица – от 13 до 20 май, в цялата страна имаше засилен контрол за спазване на скоростта. Над 200 камери бяха денонощно разположени на територията на страната срещу нарушители.

Предстои да бъдат оповестени и данни за броя на шофьорите, засечени от радарите да се движат с превишена скорост. Само за четири дни – от 8 до 11 май, са били установени над 10 000 нарушения на правилата за движение.

Пирин Прес

Next Post

Собственик на къща за гости в Градево ще връща 330 000 лв. европари

пт май 29 , 2020
Собственик на къща за гости в симитлийското село Градево ще трябва да връща 330 640 лв. на държавата. Толкова била финансовата помощ от ДФ “Земеделие”, отпусната на едноличния търговец Борислав Илиев през 2014 г. по мярка 311 “Разнообразяване към неземеделски дейности” от Програмата за развитие на селските райони на ЕС, […]