Нова мистерия: Пореден български гражданин изчезна вдън земя на остров Крит

40-годишният българин Захари Маринов е в неизвестност в Гърция. Българинът живее от 20 години в гръцкия град Ретимно на остров Крит. За изчезването му сигнализира неговият работодател, след като от 4 дни не се е явил на работа. Според него същият не е звънял на близките си в България от една седмица, пише в. Труд.

„Последно говорихме с брат ми преди седмица, тъй като изтича личната му карта. Отивам в 9-то районно в София, за да подам жалба за изчезването му“, заяви сестра му Станка Стоянова.

Захари е работил като хлебар във фурна на острова.

Председателят на българското дружество на остров Крит – Петър Анастасов, е в постоянен контакт с близките на изчезналия.

Преди време в град Ретимно на остров Крит през месец май изчезнаха и други две българки. Бременната в 4-ти месец 37-годишна Деси Илиева, за която до момента все още няма никаква следа, както и 38-годишната Антонина Зоева, за чието изчезване и убийство е задържан гръцки гражданин.

Пирин Прес

Next Post

Делят България на четири региона без центрове: Дунавски,Черноморски,Югозападен и Тракийско-Родопски

вт окт. 2 , 2018
Министърът на строителството Петя Аврамова представи пред кметовете проект за разделяне на България на четири района. Това стана на Годишната среща на местните власти, пише presstv.bg. В Закона за регионалното развитие няма да се определят административни центрове на районите, съобщава пресцентърът на МРРБ. Предвижда се да могат да бъдат определени градове, […]

Pirin Press