НОВИ УСПЕХИ ЗА ПК „САНДАНСКИ“

В Сараево се проведоха балканските игри по плуване за младежи и девойки с участието на състезатели от 12 държави.

В българския състав бяха включени 9 младежи и 3 девойки, в това число Йордан Янчев и Атанас Аврамов от ПК  „Сандански“ с треньора им Божидар Граматиков. Българите завоюваха 15 медала и 178т., с които спечелиха първото място при младежите. Приносът към успеха – Йордан Янчев с нов балкански и нов национален рекорд /за мъже и за юноши/на 400 м св.ст. и златен медал, нови национални рекорди за юноши на 100 м св.ст. със златен медал и на 200 м св.ст. със сребърен медал, бронз на 50 м св.ст.,първо място с нов балкански рекорд с щафетата 4х200 м св.ст. и второ място с щафетата 4х100 м св.ст.! С постижението си от 835 т по ФИНА той зае второто място при младежите.

Атанас Аврамов донесе точки с шесто място на 50 м гръб, седмо на 100 и 200 гръб , осмо на 100 м бруст и четвърто място с щафетата 4х100 м смесена!

Пирин Прес

Next Post

Кметът д-р Атанас Камбитов прави първа копка за обновяване на сградата на общинска администрация в Благоевград

вт май 8 , 2018
 Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов ще постави начало на дейностите по обновяване и модернизиране на сградата на общинска администрация Благоевград в изпълнение на проект „Въвеждане на мерки за енергийна ефективност  в общински административни сгради“. Церемонията „Първа копка“ ще се състои на 9 май от 12:00 часа пред сградата […]