Община Банско, взе участие на 42-то международно туристическо изложение IFT – БЕЛГРАД

Община Банско, съвместно с представители на туристическия бранш от града, взе участие на национален щанд в 42-то международно туристическо изложение IFT – БЕЛГРАД, СЪРБИЯ .

 

То се проведе от 20 до 23 февруари . В тазгодишното издание се включиха 250 участника от 43 държави и беше посетено от над 58 хиляди посетители.

На националния щанд бе посрещнат и посланика на Република България в Сърбия г-н Радко Влайков.
Още от първия ден, интересът на посетителите към община Банско бе изключителното голям. Ски-зоната бе във фокуса на посетителите, като едно от най-големите предимства на града.

Представени бяха възможностите за туризъм през цялата година. Основен интерес за посетилите щанда на Община Банско представляваха условията за СПА, оздравителен и природен туризъм, предлагани в курорта и региона.

Изложението бе още една успешна реклама на Банско като целогодишна туристическа дестинация.

Пирин Прес

Next Post

Община Сандански възражда мажоретките като част от своите празненства

пн февр. 24 , 2020
По повод Националния празник на Република България – 3 март и красотата и настроението, което създава един мажоретен състав, Община Сандански възражда мажоретките. За първи път, от няколко години, на 3 март 2020 г., 16 момичета отново ще дефилират и ще представят собствена хореография и красиви костюми, които  ще дадат […]