Сандански с награда за най-добра спа-дестинация

Церемонията по награждаването се състоя на едно от водещите събития за туристическата индустрия – Международна туристическа борса ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО.

Златният приз за най-добра СПА туристическа дестинация бе връчен лично от Министъра на туризма – г-жа Николина Ангелкова на кмета на община Сандански – г-н Кирил Котев, който сподели своята благодарност за доброто партньорство между община Сандански и Министерството на туризма.

Община Сандански се представя успешно на едно от водещите събития за туристическата индустрия в България – Международна туристическа борса ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО. Днес е втория ден от форума и с помощта на учениците от театралната група на ЗПГ „Климент Тимирязев“ – Тийнкомеди и г-жа Гинка Димитрова, предизвикаха огромен интерес със своята възстановка на тракийски ритуал за здраве.

Пирин Прес

Next Post

5G технологията бе представена за първи път в България

чт февр. 15 , 2018
Телеком операторът Мтел демонстрира за първи път в България 5G технологията, която се очаква да замени сегашната 4G/LTE. Това се случи на специално събитие, на което бяха показани възможностите на бъдещата високоскоростна мрежа. Увеличавайки значително интернет скоростта, се очаква 5G да изведе мобилните комуникации до нови хоризонти, като подобри в […]