Общинските съветници в Разлог приемат днес бюджета на общината

Днес в 14:00 ч. в Разлог ще се проведе редовно заседание на Общинския съвет.

В Дневния ред са включени за разглеждане 19 точки. Една от най-важните точки, които ще бъдат дискутирани и подложени на гласуване е приемане на бюджета на община Разлог за 2020 година.

Съветниците трябва да гласуват отчет за дейността на общинските предприятия :„Паркинги и гаражи” гр. Разлог за 2019 година, както и план-сметка на предприятието за 2020 година, отчет на общинско предприятие „Баня и перални” ЕООД – гр.Разлог за 2019 година, „Домашен социален патронаж“, както и определяне на численост на персонала, издръжка и утвърждаване на приходите и разходите за 2020 година. Предстои да бъде разгледан и oтчет за дейността на общинско предприятие „Обреден дом” град Разлог за 2019 година.

Местният парламент ще разгледа и план за защита при бедствия на община Разлог, на основание чл.9, ал.11 от Закона за защита при бедствия и план за действие за общинските концесии в съответствие със Закона за концесиите и годишна програма за управление и разпореждане с имотите – общинска собственост за 2020г.

 

bnr.bg

Пирин Прес

Next Post

Димитър Бербатов празнува днес рожден ден

чт ян. 30 , 2020
Той е роден на 30 януари 1981 година в Благоевград. Един от най-успешните централни нападатели в Европа. Футболист № 1 на годината на България рекордните седем пъти. Капитан на Националния отбор по футбол на България от 2006 до 2010 г., когато се оттегля от него. С 51-о отбелязани попадения Димитър Бербатов е рекордьор по […]