Океанът изхвърли загадъчно морско създание на брега

Непознато морско същество с остри зъби, муцуна на делфин и дълго тяло бе изхвърлено на брега на мексиканския полуостров Пунта Мита, щата Наярит, съобщи Лента, като цитира публикация в местния информационен портал “Трибуна де ла Баия”.

Група местни жители се разхождали по брега и се натъкнали на загадъчното създание. Първо помислили, че е мъртъв делфин. След като го огледали по-отблизо обаче разбрали, че грешат. Съществото нямало очи, затова те смятат, че е изхвърлено от дълбините на океана.

​​​​​​Местни рибари припомнят, че във водите край мексиканския град Пуерто Ваярта, щата Халиско, има падина с дълбочина няколко километра. Според тях тъкмо тя била местообитанието на странното създание. Според местни медии засега никой не може да каже какво е загадъчното морско същество.

darik.news

Пирин Прес

Next Post

Признателна Белица отбелязва 147 години от обесването на Васил Левски

вт февр. 18 , 2020
Възпоменателната церемоння, на която ще бъде почетена паметта на Левски ще се състои на 19 февруари от 12.00 ч. пред паметника на Апостола на българската свобожда, разположен в центъра на града. След като в България е въведен Григорианският календар през 1916 г., отбелязваме смъртта на Левски 12 дни по-късно – […]