Оперативният кризисен щаб на община Благоевград получава сигнали, доставя храна и лекарства от първа необходимост

Оперативният кризисен щаб на община Благоевград получава сигнали, доставя храна и лекарства от първа необходимост, по домовете на нуждаещите се, с пълна сила. На телефонът за връзка с Оперативен кризисен щаб се получават главно желания за доставка на продукти от първа необходимост: хляб, боб, леща, ориз, минерална вода и медикаменти. Екипът се е отзовал на всички граждани в нужда. От 18.03.20 до 30.03.20 са приети 168 обаждания, от които 11 са с изпълнени поръчки на адрес. Телефонът за връзка с Оперативен кризисен щаб Благоевград е: 073 88 44 61, с работно време от 08:30 часа до 20:00 часа, включително /събота и неделя/. Щабът се помещава в сградата на общинска администрация – Информационен център при зала “22 септември“.

Община Благоевград призовава гражданите да спазват взетите мерки, да бъдат отговорни и да се пазят! Нека бъдем обединени и отговорни днес, за да сме заедно утре!

 

Пирин Прес

Next Post

На извънредна сесия в зала „Пейо Яворов“ Веселин Христов положи клетва като общински съветник

пн мар. 30 , 2020
Общински съвет Благоевград проведе днес извънредно заседание. Сесията се състоя от 10,30 часа в зала „Пейо Яворов“, при взети строги противоепидемични мерки и предварително разпределени места за присъстващите. Заседанието се проведе под ръководството на председателя на Общински съвет Благоевград Андон Тодоров. Председателят Андон Тодоров обяви за стартирала от днес,  дарителска […]