Отмениха 8-годишна присъда на наш трафикант на бебета в Гърция

8-годишна присъда на трафикант на бебета е била отменена, а делото върнато на досъдебното производство, стана ясно в Бургаския окръжен съд, където магистрати гледаха мярката за неотклонение на Йордан А. На две инстанции той е признат за виновен и осъден на 8 г. затвор и 40 000 лв. глоба, но ВКС отменя присъдата с решение от 20 юни 2019 г. Обвиненият в трафик на хора поиска по-лека мярка, но бе оставен в ареста.

Йордан А. се разследва са престъпление, извършено между 1 февруари и 1 май 2010 г. По данни на прокуратурата мъжът извел бременна жена от Средец в Гърция, където я настанил в жилище с цел продажба на бебето й. По-късно трафикантът е бил съден у нас задочно, тъй като по онова време бил в затвор в Гърция заради друго престъпление. След това пък станал обвиняем в южната ни съседка по друго дело за трафик на бебета.

Пирин Прес

Next Post

Силен трус разтърси Гърция

пт юли 19 , 2019
Земетресение с магнитуд от 5,3 по Рихтер разтърси гръцката столица Атина. Трусът е регистриран в 11.13 ч. по Гринучи.  Hяма данни за сериозно пострадали или големи щети. Имало е прекъсвания на тока в Атина. Епицентърът на земетресението се намира на 23 км северозападно от Атина, показва справка на страницата на […]