От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини на Община Сандански

От утре, 1 юли 2020 г. започва приемът на документи за записване на деца в детските градини на територията на Община Сандански. Подаването на заявления ще продължи до края на месец юли, като необходимите документи се подават в детското заведение, за което се кандидатства.

Графикът за организация на прием и записване на деца в детските градини претърпя промени, поради въведеното извънредно положение, с което сроковете бяха актуализирани, както следва:

  • Подаване на заявления за прием на деца в детските градини – от 1 до 31 юли 2020 г.
  • Изготвяне и утвърждаване на списъци с класираните деца при реализирания прием в детската градина на първи етап на класиране – до 20 август.
  • Записване на детето в детската градина чрез подаване на Декларация по образец – до 30 август.
  • Обявяване на незаетите места след първи етап на класиране – до 3 септември.
  • Попълване на незаетите места след първи етап на класиране – до 4 септември.
  • Обявяване на списъците с новоприетите деца в детската градина на видно място, както и на сайта на Община Сандански – на 11 септември.

Кандидатите подават заявления за кандидатстване до директора на детската градина, което важи при кандидатстване за всички детски градини на територията на Община Сандански.

 

Пирин Прес

Вашият коментар

Next Post

Двама ранени при катастрофа край Разлог

вт юни 30 , 2020
Автомобил „Форд Фиеста“ с работници на пътноподдържащата фирма „Агромакс“ катастрофира край Разлог, предаде БГНЕС. Инцидентът е станал в 7.30 часа сутринта. Автомобилът се е ударил на 3 километра от Разлог. Ударът е бил в указателна табела за хотел, поставена върху голям камък. Има двама пострадали, които са откарани в Разложката […]