От 31.01.2020г. до 10 .02.2020г. ще се проведат заседанията на постоянните комисии към Общинския съвет на Гоце Делчев

Сред основните точни в дневния ред на комисиите са:

  1. Приемане Бюджета на община Гоце Делчев за 2020 година;
  2. Определяне на представител за Общото събрание на Асоциацията по ВиК ЕООД гр. Благоевград.
  3. Приемане отчета за дейността за 2019 г. на „Медицински център – I“ ЕООД г. и на МБАЛ „Иван Скендеров“ ЕООД гр. Гоце Делчев.
  4. Освобождаване от такса за услугата “събиране и транспортиране на битови отпадъци до съоръжения и инсталации за тяхното третиране” на физически лица с жилищни, нежилищни и търговски обекти на територията на община Гоце Делчев, които няма да се използват през 2020 г.
  5. Освобождаване от такса за услугата “събиране и транспортиране на битови отпадъци до съоръжения и инсталации за тяхното третиране” на юридически лица с обекти на територията на община Гоце Делчев за 2020 г.
  6. Определяне на представители на община Гоце Делчев в Общото събрание на Сдружение с нестопанска цел „Асоциация Толерантност“ за осъществяване на общественополезна дейност и в Общото събрание на Сдружение с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност „Асоциация общински гори“.
  7. Утвърждаване на списъка на кандидатите за съдебни заседатели за мандат 2020-2024 г. и други.

На 13 февруари е насрочено редовно заседание на местния парламент, в което са включени 27 точки, най-важната от които е приемането на Бюджета за 2020 година на община Гоце Делчев.

Пирин Прес

Next Post

Цветомир Найденов: Васил Божков , щом казва, че е на Балканите, значи е на Филипините

пт ян. 31 , 2020
Един от дългогодишните партньори на Васил Божков в „Еврофутбол“ и настоящ собственик на голям български онлайн букмейкър – Цветомир Найденов, отправи тежки обвинения към издирвания в момента бос. „Познаваме се от 90-та година. Той ми беше клиент в кафето, където бяхме развили бизнеса „Еврофутбол“. През 1993 г. станахме съдружници. Решихме […]