Перничанин към бившата си: Ще те запаля с детето и ще те накълцам!

Перничанин, който е обвиняем за заплашване на жена с убийство, е с мярка за неотклонение „задържане под стража“, съобщиха от Районната прокуратура в Перник.

В качеството на обвиняем е бил привлечен Л.А. (на 35 години) за това, че отправил закана с убийство по отношение на бившата му приятелка. Престъпното деяние е било извършено от него на 29.06.2019 г., в жилище в ж.к. „Тева“ в Перник.

Той отворил прозорец на апартамент, намиращ се на 4 етаж, дърпал жената към него, нанесъл ѝ удари в областта на главата. Заплашил пострадалата с думи: „Ще те запаля в дома ти, докато спиш заедно с детето“, както и, че ще я „заколи“, „накълца“ и „убие“. Това заканване би могло да възбуди основателен страх от осъществяването у жената, заявяват от държавното обвинение.

По искане на прокуратурата съдът е наложил мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия. Разследването по делото ще приключи в максимално кратък срок.

Пирин Прес

Next Post

32 милиарда евро за Гърция от ЕС, за Италия и Испания в пъти повече

сб май 30 , 2020
Гърция ще получи 32 милиарда евро от фонда за възстановяване на европейската икономика от последиците от коронавируса на обща стойност 750 млрд. евро, предложен вчера от Комисията, пише икономическото издание „Нафтемборики“. От тези 32 млрд., които се падат на Гърция, 22,5 млрд. ще отидат за субсидии, а 9,5 млрд. – […]