Петричанка стана Мис Илинойс, бори се за Miss USA

Красивата петричанка Кристи Дечева в рамките на 3 дни спечели две престижни корони за красота в Америка – чикагската „Miss Windy City 2018” и короната на най-красивата жена на щата Илинойс, съобщава в. Български новини.

Когато журито на конкурса „Мис Илинойс” обявява името й като победителка, камерите проследиха как нашето момиче дълго време не реагира, сякаш не може да повярва, че това се е случило.

Двата конкурса са за участнички с платформа, свързана по някакъв начин с природата. Кристи избира за своя платформа „Пестене на водата“. Тя включва образователни лагери за деца от 12 години, в които те научават полезни навици как да пестят вода, вместо да я разсипват безсмислено.

Пирин Прес

Next Post

Ще можем да пътуваме по-дълго без визи до шест островни държави

пт апр. 27 , 2018
Заместник-министър Красимир Ципов подписа от името на Съвета на ЕС измененията на споразуменията с Антигуа и Барбуда, Бахамските острови, Мавриций, Сейшелските острови и островите Сейнт Китс и Невис. Споразуменията са в сила от 2010 г., а подписаните изменения ще ги приведат в съответствие с хоризонталните промени във визовото законодателство на Съюза от 2013 […]