Подарък от съдбата: Баща на детенце в будна кома спечели 100 000 от лотарията

Кадър: Нова тв

В доспатското село Змеица казват, че съдбата знае кога да взима и кога да дава. Причината да говорят така са 100 000 лева, които техният съселянин Реджеп Газиев спечели от „Националната лотария”, съобщава Нова телевизия, предаде „Блиц“.

Реджеп е баща на дете в будна кома. Досега за лечението на 12-годишната Мирела семейството е разчитало само на дарители.

Цялото село се радва на късмета, споходил Реджеп. „Има болно детенце, от 2 години е в будна кома и Господ е решил да го възнагради за това изпитание”.

Щастливият татко разказва, че купил билета от Смолян. „Трия и 100 000 лева. Не мога да повярвам на очите си. Само като видях сумата и се разплаках”, каза той.

Парите ще отидат за храна на болното им детенце, което през 2014 г., след епилептичен пристъп, изпада в кома. Храни се със сонда, със специална храна. Поддържането на живота й струва 600 лв. месечно.

Късметлиите са категорични, че парите няма да ги променят. Както и че те не могат да направят някой човек щастлив.

Пирин Прес

Next Post

Журналистът Тома Томов повежда листата на БСП в Благоевград

сб февр. 11 , 2017
Журналистът Тома Томов е номиниран за водач на листата на БСП за Благоевград, научи БЛИЦ. Анализаторът участва активно в кампанията за избирането на президента Румен Радев и неофициално е част от екипа му. Той е третият журналист след Елена Йончева, който столетницата включва в предизборната си кампания. Припомняме, че бившата […]