Полицията разследва крупна кражба на пари и стоки от магазин в гоцеделчевското село Борово

Крупна кражба на портмоне с 8 000 лева и подбрани скъпи марки цигари от магазин в гоцеделчевското село Борово разследват полицейските спецове от Районното управление в Гоце Делчев.

Кражбата е била извършена през миналата седмица и оттогава са назначени издирвателнимероприятия за установяване на извършителите. Крадците са проникнали в магазина в центъра на село Борово чрез взлом, докато собствениците спели в пристройка в близост до търговския обект.

На самия тезгях на магазина още при нахлуването в него, крадците намерили евентуално забравено портмоне със сумата от 8 000 лева, след което набързо от рафта за цигари подбрали и задигнали всички налични папироси от вносни и скъпи марки. Кражбата е била разкрита сутринта от самите собственици при отварянето на търговският обект, разказаха жители на селото.

Пирин Прес

Next Post

Изпратиха като герой шампиона Наим Сюлейманоглу

нд ное. 19 , 2017
Хиляди хора заляха улиците около джамията Фатих, Истанбул, за да си кажат последно сбогом с големия шампион Наим Сюлейманоглу. Близки, приятели, роднини и познати наведоха глава пред 3-кратния олимпиец, който напусна земния свят вчера. Погребалният обред за Наим бе като за национален герой на Турция. Ковчегът му бе обвит с […]