Президентът Радев за Борисов и Гешев: Зададох им ясни въпроси, чакам отговор

Зададох ясни и конкретни въпроси, чакам някакъв отговор. Така лаконично президентът Румен Радев отговори на журналистически въпрос дали питанията му към премиера Борисов и главния прокурор Иван Гешев са били чути, съобщава Novini.bg.

,,Питайте ги, вие сте затова – да питате, да задавате истинските въпроси, истинския дневен ред“, призова журналистите държавният глава.

Днес той е гост в Ивайловград за Деня на града и участва в тържеството на централния градски площад „Тракия“ и ритуала по зарязване на лозята на днешния празник на лозаря и винаря Трифон Зарезан.

Припомняме, че преди няколко дни държавният глава сподели пред журналисти, че “тепърва ще трябва да се отговаря на много въпроси, като първият и най-важен според него е връзката премиер – главен прокурор“ и “знаел ли е министър -председателят, че неговите подчинени подслушват и разработват президента и то в грубо нарушение на закона и, ако го е знаел, защо е допуснал закононарушението“.

Пирин Прес

Вашият коментар

Next Post

Условна присъда и година без книжка за учителката, отишла пияна на работа

пт февр. 14 , 2020
Една година условно с 3 години изпитателен срок и отнемане на книжката за една година получи учителката Тонка Драгиева след споразумение с прокуратурата, съобщава БНТ. Вчера тя беше заловена да шофира в нетрезво състояние с 1,88 промила, отивайки на работа в ОУ „Климент Охридски” в Хисаря.

Pirin Press