Премиерът Бойко Борисов ще участва в срещата на върха ЕС-Арабски свят в Атина

Министър-председателят Бойко Борисов ще участва в откриването на третата среща на върха ЕС – Арабски свят в Атина. Форумът тази година е под наслов „Споделените хоризонти“. Очаква се по време на срещата да бъде обсъдена миграционната политика и борбата с бежанската криза, европейските и арабските политики за съседство, климатичните промени, както и социалните инвестиции, съобщава Фокуснюз.

Това съобщиха от правителствената информационна служба. По-късно премиерът Бойко Борисов ще присъства на откриването на новото летище в Истанбул по покана на президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган. В Гърция и Турция премиерът Бойко Борисов ще бъде придружаван от министъра на финансите Владислав Горанов.

Пирин Прес

Next Post

Градинска чубрица

пн окт. 29 , 2018
Баба Ванга казва: “има чубрица, няма главоболие”.  Чубрицата се ползва като подправка, но и като биле. Тя регулира кръвното, оправя храносмилането. Kaĸвo e чyбpицa ? Чyбpицaтa e apoмaтнa билĸa, пpoизxoждaщa oт ceмeйcтвoтo нa мeнтa, e нe caмo вĸycнa пoдпpaвĸa, ĸoятo oбиĸнoвeнo ce изпoлзвa в ĸyлинapния cвят, нo ce изпoлзвa и […]