Проф. Огнян Герджиков с унищожителен коментар за зеления рекет

Споделям, че има известен зелен рекет. И този зелен рекет идва отвън, от страни, които са с развит туризъм.

Това заяви пред Нова телевизия последният служебен премиер на България проф. Огнян Герджиков на въпрос за протестите срещу втория лифт на Банско.

„Мисля си, че тези, които водят протестите, имат нечисти помисли. Това е моето мнение“, каза още той.

„Ние не учудваме Европа с протестите и вота на недоверие. Във всяка една демократична държава се предполага, че ще има протести и вот на недоверие. Това са естествени неща в днешно време“, добави последният служебен премиер на България.

Огнян Герджиков разкри още, че когато бил премиер, оставил една папка на Борисов, в която са описани нередни неща, които служебното правителство е открило.

„Любопитен съм как ще се развие казусът със закупуването на нови изтребители. В момента той е в застой“, коментира професорът.

„Занимавам се в момента активно с моята професия. Редактирам и една много голяма книга на юридическа тематика. Още преподавам, но това ще е последната година. Консултант съм в юридическа къща. С много неща се занимавам“, заключи последният служебен премиер.

Пирин Прес

Next Post

Синът на директора на МБАЛ – Гоце Делчев д-р М. Радойкова – д-р Иван Попов, положи Хипократовата клетва и получи дипломата си в НДК

пн ян. 22 , 2018
Синът на директора на болница „Иван Скендеров“ д-р Мария Радойкова и на ортопед-травматолога д-р Ангел Попов от Гоце Делчев – д-р Иван Попов, получи вчера дипломата си. На тържествена церемония в Националния дворец на културата младият лекар положи Хипократовата клетва заедно със своите състуденти от випуск 2017 на Медицински университет […]