Първо място в национално състезание за безопасен интернет спечелиха киберскаутите от Второ ОУ в град Гоце Делчев

Киберскаутите “Пазители в сянка” от Второ основно училище „Гоце Делчев“ спечелиха ПЪРВО МЯСТО в националното състезание на Центъра за безопасен интернет SafeNet.

 

Състезанието се проведена 05.02.2019 г. в гр. София във връзка с отбелязването на Международния ден за безопасен интернет. Мероприятието се проведе в детския научен център “Музейко”. Победителите бяха наградени лично от Явор Колев – Директор на Дирекция „Компютърни престъпления“ към ГДБОП. Денят беше изпълнен с много емоции и игри.
Kиберскаути, които отлично представиха училището са:
Вили Полимерова, Костадинка Шамова, Любослав Любенов, Мартин Сакалиев, Сашка Сергилова от 6 “а“ клас и Боряна Жилева, Виолетка Масларова, Мария Тоцкова и Юлвие Амзова от 6 “б“ клас, с ръководител Мария Стаматова – педагогически съветник в училището.
Киберскаутите ще продължат да подпомагат и оказват помощ на своите връстници за безопасното използване на Интернет./hronika

Пирин Прес

Next Post

Община Петрич организира конкурс за най-добро домашно червено вино

чт февр. 7 , 2019
Традиционният конкурс ще се проведе на 14 февруари в местността „Хановете“ край село Ръждак.  Участие в конкурса могат да вземат производители на домашно червено вино, което да бъде от последната реколта грозде. Виното, което се представя, може да бъде направено от един сорт или букет от сортове грозде. Пробата от […]