РАЗЛОГ ВЗЕ УЧАСТИЕ В МЕЖДУНАРОДНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ „ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО 2020”

Една от авторитетните международни туристически борси–„Ваканция и СПА Експо 2020“ се провежда от 13 до 15 февруари в „Интер Експо Център“ в София и е под патронажа и подкрепата на Министерството на туризма , в партньорство с Български съюз за балнеология и СПА туризъм, както и Националния борд по туризъм, община Бурса- Турция.

Снимка на Община Разлог/ Municipality of Razlog.

В тазгодишното издание се включиха повече от 360 участници от 20 държави, национални туристически организации, туроператори, туристически агенти, 20 общини, хотелиери, рестьорантори и др.
Министърът на туризма Николина Ангелкова откри 37-то издание на „Ваканция и СПА Експо 2020“.

Снимка на Община Разлог/ Municipality of Razlog.
За втора поредна година, Община Разлог също участва в изложението. Заместник кметът инж. Венцислав Гърменов представи възможностите на община Разлог като ски и спа дестинация, възможностите за целогодишен туризъм както и туристическите услуги предлагани от хотелите в общината.

Пирин Прес

Next Post

Вино и много веселба на Трифон в Полето

сб февр. 15 , 2020
Селото с най-много лозови масиви в община Симитли – Полето, за поредна година събра ценители, производители и приятели на голяма веселба. Трифон ли е, значи в Полето празнуват. Вино се лее, мезета на скари се пекат.   Винари и кулинарки си мериха майсторлъка в Полето днес. Трифон Зарезан е поводът […]