Разложкият ОбС председател д-р М. Копанарова кани приятели на почивка… на Бали

Снимка със закачливия текст „На Бали… в Бачево” пусна в социалните мрежи председателят на Общинския съвет в Разлог д-р Мария Копанарова и вля свеж полъх в коментарите на приятели и познати, които напоследък започват колебливо да подмятат нещо за летните си почивки, но с много условности заради изразходваните в пандемията платени отпуски, продължаващите неясноти около условията за отдих на Бяло и Черно море и т.н.

Дестинацията на разложката лекарка, правеща препратка към екзотичния тропически островв Индонезийския архипелаг, развесели последователите й и под натиска на многобройните запитвания тя бе принудена да признае, че „нейните” Бали са на входа на разложкото село, при това е склонна да ги отстъпи на всеки, който иска да си направи снимка от лятната отпуска.

Пирин Прес

Next Post

Монах издаде: Какъв фалит?! Рилският манастир къта 5 000 000 лв. в банка

чт юни 4 , 2020
Новината от вторник, че Рилският манастир е пред фалит, се оказа силно преувеличена. Най-големият манастир на Балканите има спестени близо 5 млн. лева в банкови сметки, разкрива пред Lupa.bg монах от Светата обител, възмутен от писанията за тежкото финансово състояние на Божия дом. Преди ден изпълзя новината, че за първи […]