Ремонт на важни пътища в Пиринско, вижте обходни маршрути!

Ремонтни дейности се извършват по част от второкласната и третокласна пътна мрежа на територията на област Благоевград. Това съобщи Радио ‘‘Фокус’’.

Към момента трафикът по автомагистрала „Струма“, главен път Е – 79 и второкласен път – 19 е с обичайната интензивност, като се очаква той да се засили в следобедните часове.

В областния център движението по основните улици и булеварди е спокойно. Светофарните уредби са в изправност, градския транспорт се движи по разписание. преминаването на тежкотоварните автомобили има въведени обходни маршрути. Поради разрушена подпорна стена с дължина 15 метра дясното платно за движение на третокласен път – 198 Гоце Делчев-Катунци-Петрич при км 38+380, в село Горно Спанчево е подкопано, като движението се извършва двупосочно в лявата лента за движение.

До 31 август ще бъде ограничено движението на моторни превозни средства по третокласен път -1903 в участъка между второкласен път – 84 Якоруда-Разлог и второкласен път -19 Добринище-Гоце Делчев, поради реконструкция на мост над река Места.

За улеснение на водачите е въведен обходен маршрут по път Баня-Банско-Добринище-Гоце Делчев и обратно.

Пирин Прес

Next Post

Гари Дърден от "От местопрестъплението" тренира бокс в Банско

вт авг. 2 , 2016
Гари Дърден – хубавият чернокож и зеленоок актьор от оригинала на сериала “От местопрестъплението”, след няколко дни ще тренира бокс в Банско. Не заради турнир, а ще работи по нов български филм. Това е “Нокаут/Всичко, което тя написа” – третата лента, която Ники Илиев ще режисира. Дърден пристигна в София […]