Ремонт на уличен водопровод ще наруши водоподаването за кв. Ораново

Ремонт на уличен водопровод ще наруши водоподаването за кв. Ораново, съобщиха от „Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград. Ремонтът по ул. „Септемврийска“ в кв. Ораново, Община Симитли ще бъде от 20.05.2020 год. (сряда) до 28.05.2020 год. (четвъртък) от 08.00 часа до 17.00 часа.

През делничните дни в посочения период ще бъде преустановено водоподаването по следните улици: ул. „Септемврийска“, ул. „Георги Бенковски“, ул. „Искра“, ул. „Славянска“, ул. „Цар Симеон“, ул. „Димитър Ацев“, ул. „Паисий Хилендарски“, ул. „Яне Даракчийски“, ул. „Осогово“ и ул. „Димитър Благоев“.

От водното дружество се извиняват за причиненото неудобство и препоръчват на всички потребители в района да се запасят с нееобходимото им количество вода за питейно-битови нужди.

Пирин Прес

Next Post

Големите търговски центрове в Благоевград отвориха врати

ср май 20 , 2020
Търговските обекти посрещат първите си клиенти със сериозни намаления. Съгласно заповедта на здравния министър Кирил Ананиев в големите търговски центрове се спазват строги мерки на хигиена и спазване на дистанция между хората. Има определени врати за вход и изход. „Стриктни сме в спазването на заповедта на министъра. Вчера идваха на […]