РПГ „Никола Стойчв“ – гр. Разлог с отлично представяне на Националните дни за учене през целия живот

От 03.10.2018г. до 05.10.2018г. РПГ „Никола Стойчев“, гр. Разлог участва в организираните от МОН национални дни на ученето през целия живот. Мероприятието се провежда в гр. Пловдив и е съфинансирано от програма Еразъм+ на Европейския съюз.

Институции за образование и обучение от цялата странаучастват в изложението, като представят своите щандове. От Благоевградска област са избрани само три училища, едно от които е РПГ „Никола Стойчев“, гр. Разлог.
Прекрасните изделия за щанда на гимназитаса подготвени с много хъс и професионализъм от ученици от X „в“ клас, спец. „Производство на кулинарни изделия и напитки“ и XI „а“ клас, спец. „Кетъринг“ и спец. „Организация на хотелиерството“ под ръководството на г-жа Катя Попова, г-жа Иванка Финдрина и г-жа Веселка Мунина.
Карвингът и вкусните изделия впечатлиха всички присъстващи.
Гимназията е представена от директора Васка Пенева, ЗДПД инж. Мария Кузманова, г-жа Веселка Мунина и г-жа Иванка Финдрина.

Пирин Прес

Next Post

Баща уби 17-годишната си дъщеря и се самоуби в сливенско село

пт окт. 5 , 2018
62-годишен мъж от с. Брястово е убил 17-годишната си дъщеря и след това се е самоубил, съобщава ОДМВР-Сливен, предаде новини.бг. Сигналът за тежкото криминално престъпление е подаден около 14.00 часа на 4 октомври в РУ-Нова Загора. От проведените процесуално-следствени действия е установено, че мъжът е причинил смъртта на 17-годишната си дъщеря, след […]