Северин Димитров ще води Пирин в Суперлигата

Северин Димитров е новият треньор на мъжкия отбор на Пирин (Разлог) за предстоящия сезон в Суперлигата 2020/2021, съобщи за BGvolleyball.com президентът на клуба Радко Тумбев.

Така родният специалист, който водеше мъжкия отбор на Славия през изминалия шампионат в елита, прави завръщане начело на разложани, след като бе на треньорския пост преди два сезона.
„Стиснахме си ръцете със Северин Димитров. Той вече е запознат със ситуацията в клуба, с нашите играчи и с перспективите пред отбора. Ще подпишем договор за 1+1 година. Въпреки, че се изгражда четиригодишна визия за Суперлигата, ние засега няма да се обвързваме дългосрочно. Всичко ще зависи от постигнатите резултати“, коментира за BGvolleyball.com президентът на Пирин Радко Тумбев.
Пирин завърши на шесто място в Суперлигата при принудителното спиране на първенството поради коронавируса. Шефът на клуба разясни и целите за новия сезон.
„Целта ни е участие в първата осмица на Суперлигата. Започваме работа по селекцията. Ще видим кой ще остава, за да изградим скелета на отбора. Ще разчитаме основно на младите ни играчи. Разбира се ще имаме нужда и от някои по-опитни външни състезатели“, допълни още клубния шеф.
Подготовката на волейболистите Пирин ще започне най-късно на 1 септември, след като бъде завършена селекцията и изградена цялостгната визия за тима.
BGVOLLEYBALL.COM

Пирин Прес

Next Post

Абитуриентите от ПГЕЕ – гр.Банско дефилираха с цялата сила на красотата, вярата и надеждата

пт юни 26 , 2020
Абитуриентите от ПГЕЕ – гр.Банско дефилираха с цялата сила на красотата, вярата и надеждата. И няма как да бъде другояче, защото са от класа на отличниците и шампионите. Випуск 2020 завършва средното си образование в обстановка, заредена с много неизвестни. „Но вие никога не губете своята вяра, защото тя е […]