Сексът след появата на децата – по-малко и по-некачествен

Петдесет и седем процента от поданиците на Нейно Величество не са доволни от факта, че са намалили секса, след като са станали родители, пише в. „Метро“, позовавайки се на изследване на британската фирма за матраци „Лийса“.

В допитването взели участие 1000 пълнолетни граждани на страната. Брачните двойки правели средно месечно 19 пъти секс, преди да се сдобият с поколение. След като се родили децата, броят на сношенията им паднал на 10 месечно.

Изненадващ се оказал броят на британците, които не се смущавали от намалелите любовни ласки. Оказало се, че 22 процента от респондентите са доволни от това, че правят по-малко секс. А за 21 на сто, това не ги притеснявало в никаква степен.

жена бельо секс
ThinkStock/Getty Images

Но с появата на потомството и качеството на секса спаднало за мнозина британци, като 46 процента се чувствали недоволни от изявите си под завивките. Това се дължало на недоспиването, причинено от появата на децата.

При майките се наблюдавал по-голям спад на либидото, в сравнение с бащите. Шейсет на сто от анкетираните дами заявили, че желаели по-малко секс след раждането, докато при мъжете този процент бил 30%.

Пирин Прес

Next Post

Променят наредбата за касовите апарати

пт юли 20 , 2018
Пореден ремонт на наредбата за използване на касовите апарати предлагат от Министерство на финансите (МФ). И този път промените касаят търговците на течни горива, съобщава Investor.bg. Въпросната Наредба № Н-18 от 13 декември 2006 г. за регистриране и отчитане на продажби в търговските обекти чрез фискални устройства се променя за […]