Семейство откри чували с близо милион долара на пътя

Семейство от американския щат Вирджиния, излязло на разходка с автомобил след дългата изолация у дома заради коронавируса, и намери почни един милион долара в два чувала, изоставени на пътя, съобщи АП.

В събота Дейвид и Емили Шанц заедно с децата си тръгнали от дома си в окръг Каролайн с пикап извън града и внезапно на пътя забелязали чувал.

Първоначално решили, че това са чували с отпадъци и спрели да ги вземат и отнесат до контейнър. Семейството натоварило чувалите в задната част на пикапа и продължили по пътя. Чак когато се върнали в дома си и свалили чувалите, за да ги изхвърлят, установили, че са пълни не с боклук, а с пари.

Семейството веднага се свързало с местния шериф. Властите все още се опитват да установят как парите са се озовали на шосето в окръг Гухланд.

Пирин Прес

Вашият коментар

Next Post

Тити Папазов: Божков може и да се спаси от съда, но не и от левскарския съд

пт май 22 , 2020
В oпитa cи дa нe пaднe пo гръб Вacил Бoжкoв прaви глупocт cлeд глупocт. Тoвa мнeниe прeд „Мeридиaн Мaч“ изрaзи трeньoрът нa бacкeтбoлния Лeвcки Лукoйл Кoнcтaнтин Пaпaзoв. Тити кoмeнтирa и думитe нa прeдceдaтeля нa Тръcт „Cиня Бългaрия“ Дaниeл Cтрeзoв, кaтo cрaвни дaрeниeтo oт 500 000 лeвa, нaпрaвeнo oт Дeлян Пeeвcки […]

Pirin Press