Скандал разтърси „Детския Пирин фолк“

Наследниците на известен български композитор са изнудвали за пари участничка в „Детски Пирин фолк“, пише в-к „Телеграф“.

Майката на Елица Камбурова е имала уговорска с тях да дадат правата за песента, с която да се представи на фестивала, но след като официално детето е одобрено за участие, дъщерите на автора започнали да й искат повече пари. До последно родителите са преговаряли с наследниците на маестрото, но не успели да постигнат споразумение. Сумата се оказала непосилна за тях и се наложило да изтеглят детето от участието му във фестивала.

Организаторите дори предложили Елица да подготви друга песен, но времето за това се оказало твърде кратко. Така в последния момент на мястото на Камбурова излезе Мария Недялкова, която е била първа резерва.

Третото издание на фестивала „Детски Пирин фолк“ предизвика взрвив от емоции за участници и зрители в Летния театър на град Сандански. Талантът и перфектното сценично поведение на 20-те уастници на възраст между 8 и 15 години от всички краища на България получиха нестихващи аплодисменти.

Пирин Прес

Next Post

Датата ви на раждане разкрива какви сте били в миналия живот

нд сеп. 1 , 2019
Най-лесният начин да разберете кой сте били в минал живот е бързо нумерологично изчисление по дата на раждане. Трябва да знаете деня, месеца и годината на раждане, ако е за друг човек, пише tribune.bg. Изчисленията са прости. Например, ако сте родени на 16 октомври 1991 г., изчислението ще изглежда така: […]