Славия тръгва към Банско на лагер

Отборът на Славия ще има втори подготвителен лагер в Банско. Той ще започне от неделя и ще продължи до 23-ти юли. „Белите“ отново ще се настанят в хотел „Белведере“ и ще тренират на новите терени на „Евима футбол“ край Банско.

Тъй като повечето български отбори вече са уредили контроли и програмата им е пълна славистите ще играят проверките си срещу отбори от чужбина , които идват на подготовка в Банско.

Организаторите на лагера в планинския курорт вече са договорили две, с грузинския Сабуртало и с кипърския АЕЛ /Лимасол/. Допълнително ще бъдат уточнени и датите и часовете.

Наставникът на отбора Александър Тарханов даде два дни почивка на играчите си след реванша със Заглембе /Любин/. Той събира отбора в неделя на стадион „Славия“ и в 12.00 часа футболистите му заминават за Банско.

 

Пирин Прес

Next Post

Кюстендил: Стартира процедурата за избор на омбудсман

пт юли 8 , 2016
Временната комисия за номинациите на кандидати за Обществен посредник обяви началото на процедурата по номинации и избор на Обществен посредник на Община Кюстендил, съобщава Дарик. Определен е срок за подаване на документи на кандидатите за Обществен посредник на Община Кюстендил считано от 08.07.2016 г. до 08.08.2016 г. Документите се подават […]