Слънчева събота

Атмосферното налягане ще се задържи без съществена промяна – близко до средното за месеца.

Днес отново ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места в северните и планинските райони ще превали слабо и за кратко. Ще духа слаб, в Източна България до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са предимно между 30° и 35°.

Над планините също ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места ще превали краткотрайно. Ще духа умерен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 24°, на 2000 метра – около 16°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Максимални температури 29–31°. Температурата на морската вода е 27°. Вълнението на морето ще бъде 2 – 3 бала.

Пирин Прес

Next Post

В началото на октомври община Кресна ще чества 140-годишнината от Кресненско-Разложкото въстание

сб авг. 18 , 2018
В началото на октомври община Кресна ще чества 140-годишнината от Кресненско-Разложкото въстание. Местните жители и управата на кметството тачат паметта на героите и според своите скромни възможности полагат усилия никой и нищо да не бъде забравено. Община Кресна, в партньорство с кметството на село Долна Гращица (Кюстендилско), осигури финансирането на […]