Смок се настани в апартамент в София

Семейство от столичния квартал „Илинден” преживя шок, след като разбра, че „съжителства” с близо еднометров смок. Влечугото влязло в хола и било забелязано да лежи на дивана. На помощ бил извикан професионален ловец на змии, но операцията по залавянето претърпяла неуспех, разказват в предаването „Здравей, България“ по NOVA.

Собственикът на жилището Камен Недялков обясни,

че смокът се покачил до апартамента по асмата, която се намира пред блока.

„Аз го настъпих, без да го видя. Стана ми чудно какво е това, което настъпвам и видях змия. Направих крачка назад и започнах да мисля какво да правя. Започнах да звъня на приятели за съвет какво да направя и публикувах във Facebook пост, че в дома ми има змия и попитах какво трябва да направя. Получих съвет да звънна на 112“, допълни той пред Румен Бахов.

Негов познат му дал телефон на служител в терариума на столичния зоопарк.

Специалистът дошъл, но не открил смока. След два дни влечугото било забелязано на дивана в хола на семейството, след което било уловено.

 

Vesti.bg

Пирин Прес

Next Post

Връчиха фишове за 3200 лева на Тити Папазов

ср юни 24 , 2020
КАТ връчи преди час неплатени фишове за 3200 лева на заснетия да минава бясно на червено Тити Папазов, което предизвика хиляди възмущения в обществото тези дни. Това стана в столичния КАТ, потвърдиха очевидци. За минаването на червен светофар Тити е отнесъл и акт за 100 лева и са му взети […]