Стана известно пророчеството на Ванга за коронавируса

Пророчество на българската пророчица Ванга, било направено преди десетилетия, в наши видя бял свят.

Журналистът Сергей Кастарной от Русия бил приятел на святата жена и публикува информация в изданието „Вечерная Москва“, че Ванга е предрекла появата на коронавируса. Според предсказанието, ще дойде жестока болест, която ще погуби живота на милиони хора по света, пише „България днес“.

Ясновидката от Петрич е направила страшното предсказание преди десетилетия.

Тя е заявила, че във високосна година ще се появи страшна епидемия. Според думите й, хората ще умират по улиците без видима причина.

Руски експерти свързват страховитите й прогнози с коронавируса, който се появи точно в началото на годината. Единственото, което Ванга не е познала в предсказанието си е, че заразата ще тръгне от Африка.

Пророчицата е предсказала с точност и какво ще се случи след избухване на епидемията. Според нея, ще мине поне година, докато бъде създадена ваксина срещу вируса. Факт е, че здравните експерти също посочиха такъв срок за създаване на ваксина.

В пророчеството си Ванга е заявила, че не става въпрос за нова зараза, а за старо заболяване. Учените напомнят, че съществуват 40 вида коронавирус. Той е констатиран за пръв път през 1965 година. През 2002-2003 година имаше огнища на ТОРС – зараза, която също е част от семейството на коронавирусите.

Пирин Прес

Next Post

3 години затвор за мъжа, който уби 6-годишно момченце в Сандански

чт февр. 13 , 2020
3 години лишаване от свобода с 5 години изпитателен срок получи шофьорът, блъснал 6-годишния Мартин на тротоар в Сандански. Решението е на Окръжен съд – Благоевград. Книжката на 75-годишния Стойко Янев ще бъде отнета за 7 години и половина. Трагедията стана преди година и половина. Тогава 72-годишен мъж навлезе в […]