Стягат хотели в Банско за новия зимен сезон

В доста хотели и къщи за гости в курорта Банско започват ремонтни дейности, за да бъдат готови за новия зимен сезон.

Работи се основно по поддръжката и освежаването на хотелските комплекси. В момента над 50 хотела не функционират, но след 1 ноември ще отворят врати.

Затова се правят ремонти в сградите. „В момента се стягат базите навсякъде. Повечето отварят на 15 ноември, останалите – до 1 декември”, споделят хотелиери.

Всеки се стреми да предлага качествени и нови услуги. Само така ще успее да привлече клиенти и да напълни базата си. Затова се инвестират сериозни средства не само в ремонти, но и в осигуряването на нови глезотии за нашите и чуждите туристи.

Хотелиерите в Банско имат и друга важна задача – трескаво търсят подходящ персонал, защото нивото на обслужване на гостите трябва да е европейско. При наемане на работа през зимния туристически сезон с предимство ще бъдат хората, които знаят чужди езици. Между 4000 и 5000 души ще работят през зимния сезон в туристическия бранш в общините Банско и Разлог.

Пирин Прес

Next Post

ИЗНЕНАДА: Сланината е полезна!

сб авг. 19 , 2017
Последни проучвания разбиха мита, че сланината е вредна! Една от любимите храни на българина, не само че не повишава значително холестерола, но и съдържа редица важни витамини като А, В1, В2, В3, В6, В12, D, Е, както и минерали като калций, магнезий, цинк, желязо, фосфор, селен и др. Богата на […]