С КОЛОЕЗДАЧНА ОБИКОЛКА ЗАПОЧНАХА ПРЕДПРАЗНИЧНИТЕ ПРОЯВИ НА ОБЩИНА САНДАНСКИ

Днес кметът на община Сандански – Кирил Котев и неговият екип, дадоха старт на X-та колоездачна обиколка, посветена на Празника на град Сандански.

20 велосипедисти от Спортен клуб „Пирински орел“ към ПГ „Яне Сандански“, начело с Николай Бойчев ще изминат маршрут с дължина 50 км. Предварителното трасе ще премине през селата Поленица, Джигурово, Ласкарево, Склаве, Спатово, Хотово, Лозеница, Мелник-Рожен и обратно.

Целта на обиколката е популяризирането на колоезденето сред младите хора в Община Сандански и укрепване на тяхното здраве и воля. За тяхната безопасност бе осигурен полицейски автомобил, пилотна кола с медицински екип и сервизен микробус. Очаква се колоездачната обиколка да завърши в следобедните часове, пред сградата на община Сандански, минути преди пристигането на иконата Света Богородица от град Мелник.

Пирин Прес

Next Post

Дълго очакваният моноспектакъл „Чамкория“ излиза на благоевградска сцена

ср апр. 11 , 2018
    „Чамкория“ излиза на благоевградската сцена.   Спектакълът ще бъде представен на 13 април /петък/ от 19:00 часа в зала „Яворов“. Актьорът Захари Бахаров влиза в образа на един тарикат от „Банишора” от 20-те години на миналия век. Той е герой от романа „Чамкория” на писателя Милен Русков. Захари Бахаров, заедно […]