Тази билка спира хъркането и почиства въздуха

Учените твърдят, че има един лесен начин да се спре хъркането, а не става дума за никакво лекарство, или операция, дори не струва много.

НАСА проведе проучване, което показва, че растението ананас(малък ананас) в спалнята значително намалява хъркането и стимулира добрия сън.
Билката Bromelia, известна като ананас, произвежда кислород през нощта, а не през деня, тъй както повечето билки, което подобрява качеството на въздуха и следователно качеството на съня.

Бромелия също произвежда ензим, наречен бромелаин, който успокоява хъркането при хората.
Бромелия е най-добре култивиран в Холандия и отнема около две години да се появи първият малък ананас в горната част на растението.
Но трябва да се грижите, това е изключително притенциозно цвете, но ананасите от него не са за хранене – което може да се види и според размера (той е много малък) и според цвета (много по-тъмен от обикновения ананас).

Пирин Прес

Next Post

Торта за ЧРД на кмета на Банско

пн дек. 4 , 2017
Кметът на община Банско Георги Икономов бе поздравен от служителите на общинската администрация по повод рожденият му ден – 2 декември. В първия работен ден от седмицата те го изненадаха с красива торта със свещички, както се полага на всеки рожденик. Секретарят Иван Кадев му поднесе подарък – юбилейна сребърна […]