Три годишно момченце се загуби в гората, а когато го откриха дни по-късно, разказа, че има нов приятел

Три годишно момченце бе в неизвестност в продължение на два дни, след като се изгуби в гора в Северна Каролина, САЩ, съобщи „Дели мейл.

Детето си играло с брат си и сестричката си в двора на къщата на своята прабаба, която граничела с гора. Няколко часа по-късно родителите на момченцето с ужас установили неговата липса. За да го открият, били сформирани отряди от доброволци и служители на ФБР.

Когато два дни по-късно детето било намерено в гората, то разказало, че си било намерило нов приятел, с когото прекарало цялото това време. По-късно се изяснило, че момченцето не говори за човек, а за мечка.

„Цяло чудо е, че детето се върна при нас живо и здраво“, коментира лелята на 3-годишното момченце.

„Дейли мейл“ припомня, че през декември в американския град Неапол, Флорида, мечка се навъртала край една от крайните къщи, граничеща с гора и дори „позвънила“ на звънеца.

Превод „Петел“

Пирин Прес

Next Post

На 28 януари Комисията за защита на личните данни отбелязва Европейския ден за защита на личните данни

пн ян. 28 , 2019
Всяка година на 28 януари Комисията за защита на личните данни отбелязва Европейския ден за защита на данните. Тази година за 13-ти пореден път се организират обществени мероприятия. С влизането в сила през май 2018 год. на новите правила на ЕС за защита на данните, КЗЛД предприе действия за повишаване […]