Участничка забременя във „Фермата“!

Коледа все още е далеч, но във „Фермата“ вече стават драматични чудеса. Една от участничките зачена в риалити шоуто и очаква бебе от претендент за голямата награда от 100 000 лева, пише show.blitz.bg.

Новината предизвика шок в стопанството, но най-силно втрещи бъдещия баща, който направи нещо много неочаквано, когато разбра благата новина, която ще промени изцяло бъдещето му…

„Има нещо, което расте вътре в мен, освен любовта ми към теб и, ако ти искаш, след няколко месеца може да е едно красиво начало на нашия общ нов свят. Ти остави в мен дълготрайна следа и в преносния, и в буквалния смисъл.

Нямам търпение да те прегърна и да ти съобщя толкова важни за нас неща. Обичам те и ми липсваш. Чакам те с нетърпение, любов моя“, гласеше емоционалното послание на Паулина.

Въпреки изненадата, Красимир успя да са окопити. „Поли, до теб ще съм. Каквото и да стане, можеш да разчиташ на мен. Обичкам те!“, каза с последни сили той, докато останалите участници стягаха купон, с който да отпразнуват щастливата развръзка.

Пирин Прес

Next Post

Борисов назначи консула ни в Ню Йорк за зам.-министър на външните работи

чт ное. 28 , 2019
Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов на длъжността заместник-министър на външните работи е назначен Милен Люцканов. Милен Люцканов е дипломат от кариерата с дългогодишен опит в Министерството на външните работи, като в периода 2009-2010 г. заема поста заместник-министър на външните работи. От 2013 г. до 2018 г. Люцканов е генерален […]