Ученици от ЗПГ „Кл. Тимирязев“ гр. Сандански с медали и грамоти от математическо състезание

Земеделска професионална гимназия „Кл. Тимирязев“ гр. Сандански може да се гордее със своите ученици. Отново медали и грамоти от математическо състезание, вече в група 9 клас -първо място за Божидар Караджов от 9б клас, трето за Мариян Славков от 9а клас, четвърто за Донна Георгала от 9а клас и пето за Мария Кукучева от 9а клас.

Учебната 2017/2018 година- получихме медалите и грамотите от великденското математическо състезание. Представянето на ЗПГ в 8 клас беше отлично. Божидар Караджов от 8б клас е първи, Мариян Славков от 8а клас, трети, Славена Янчева от 8б клас, четвърта и Катерина Илиева от 8а клас, пета. Поздравления и за техния ръководител г-жа Сашка Николова.

Учениците имаха много-добри постижения и на областен кръг на олимпиадата. Така експериментът на г-н Терзийски с въвеждането на СИП по математика се оказа повече от успешен и показа, че когато има мотивирани ученици и мотивирани преподаватели, тогава нещата се получават и броят на часовете няма никакво значение.

На срещите с кандидат-гимназистите директорът ни обеща, че ще приложи същият способ и за часовете по Биология и Химия, като освен задължителните часове в ЗИП, по желание те ще може да записват и СИП по време на своето обучение./Struma.com

Пирин Прес

Next Post

Грипът взе жертва и в Пазарджик

вт ян. 22 , 2019
Мъж на 42 години е починал след усложнения от грип. Това съобщи изпълнителният директор на Областната болница в Пазарджик д-р Васил Вълчев, цитиран от plovdiv24.bg. Пациентът е бил в изключително тежко състояние. Дълго време са се борили за живота му, но организмът не е издържал.