Ученици от Крупник се включиха в инициативата „Ден на розовата фланелка“

По повод Световния ден за борба с тормоза в училище, ученици и учители от СУ „Св. св. Кирил и Методий“ с. Крупник се включиха в инициативата „Ден на розовата фланелка“.

 

Ученическият съвет и г-жа Коцева – психолог на училището, призоваваха към добри постъпки и недопускане на грубостта, насилието и тормоза сред нас.

 

Изработени бяха стикери, сърце на доброто и табло с поздравителни благодарности за строена добрина. На входа на училището, ученици написаха част от добродетелите, важни за личностното им развитие и позитивна атмосфера. Символично агресията и тормоза бяха заключени в клетка. Облечени в розово, носейки стикери, ученици и учители изразиха своята позиция „Да на доброто – не на тормоза“!

Пирин Прес

Next Post

Димитър Маргаритов, КЗП: „При предстоящи пътувания до районите с коронавирус е разумно анулациите на пакетите да се правят непосредствено преди заминаването“

чт февр. 27 , 2020
Основният и най-важен съвет, който би трябвало да дадем, е да запазим спокойствие и потребителско хладнокръвие. Да следваме съветите на експертите, както по отношение на това, което трябва да направим, за да запазим здравето си, така и по отношение на това, което разумно трябва да направим като потребители. Това каза […]