Хванаха трима с канабис в гоцеделчевско

Акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на ОДМВР – Благоевград.

На 03.07.2019г. около 10:40 часа, от полицейски служители на РУ – Гоце Делчев, е извършена проверка в жилище в гр.Гоце Делчев, обитавано от Г.К./38г./ от гр.Гоце Делчев. Намерени и иззети са: около 36 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис и електронна везна.

Г.К. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

На 03.07.2019г. около 12:30 часа, от полицейски служители на РУ – Гоце Делчев, е извършена проверка на жилище в гр.Гоце Делчев, обитавано от Г.Ч./22г./ от гр.Гоце Делчев. Намерени и иззети са: около 46,51 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис и електронна везна.

Г.Ч. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

На 03.07.2019г. около 18:15 часа в с.Абланица, от полицейски служители на РУ – Гоце Делчев, е извършена проверка на лек автомобил „БМВ“, управляван от А.Д./21г./ от с.Абланица. Намерена и иззета е около 3,52 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис.

А.Д. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

Пирин Прес

Next Post

Огнеборци проведоха учение край Гоце Делчев

чт юли 4 , 2019
Техническо учение на тема „Гасене на горски пожар и осигуряване на необходимите водни количества чрез комбинирано верижно водоснабдяване” проведоха днес екипи от огнеборци, от цялата област  Благоевград  в местността „Манастирчето“ край Гоце Делчев. В учението участие взеха екипи от сектор СОД при РДПБЗН – Благоевград, ДГС – Гоце Делчев, РУ […]