Хисарския поп бори фенка с пълен член, направила му менте профил

Фенка създаде фалшив профил във Фейсбук на Хисарския поп – Димитър Андонов. Доскоро в него били качени десетки негови песни, за които не е давал разрешение.

„Предполагам, че става въпрос за жена, която познавам и знам, че живее в Гърция. Създала е профил „Димитър Андонов – Хисарския поп” и сега аз се принудих също да си направя. За да е различен от нейния, моят е с пълен член – „Хисарският поп”, обяснил пред „Марица” Димитър Андонов.

Преди месец пуснал сигнал до прокуратурата и оттам го смаяли с писмен отговор, че няма какво да предприемат, тъй като няма доказателства за престъпление. Преди това изнасял и концерти в заведението „Чергата”. Използвал двата месеца за да записва сам с камери свои песни в дома си.

Всеки ден във Фейсбук показва по един от евъргрийните си, които преди 35 години го превърнаха във икона на турбофолка.

Вече е записал над 100 парчета. В YouTube фенове са качили негови песни през своите канали – отново без да му искат разрешение.

Само в един от тях хитът „Дай си сърцето” от 1981 е гледан от 1,9 милиона души. На младини Димитър Андонов е бил културмасовик, който се е грижил за приятното прекарване на гостите на санаториумите в Хисаря.

Пирин Прес

Вашият коментар

Next Post

Футболът в България се завръща с голямо дерби

пт май 22 , 2020
Родната efbet Лига ще се поднови с голямото дерби между Левски и Лудогорец. Интригуващият мач от 25-ия кръг на efbet Лига е планиран за 5 юни (петък) от 21:00 часа. Същият ден ще има още една среща – Локомотив Пловдив – Етър. Спортно-техническата комисия към БФС вече е изготвила програмата за следващите […]

Pirin Press