Цветан Цветанов: Зная кой стои зад атаката „Апартаментгейт“ срещу мен

Бившият втори човек в управляващата партия ГЕРБ – Цветан Цветанов, обяви в телевизионно интервю, че знае кой стои зад скандала с покупката на жилища на по-ниски от пазарните цени (добил популярност като „Апартаментгейт“), в резултат на който миналата година беше принуден да напусне Народното събрание и партийния си пост.

 

„Имам конкретен отговор кой стои зад атаката – хора от близкото обкръжение на премиера, които смятаха, че партията е даденост и че могат да вземат моята позиция“, каза Цветанов в предаването „Денят с Веселин Дремджиев“ по ТV+ и TV1, но отказа да назове имена. Той даде да се разбере, че зад атаката срещу себе си вижда и влияние на руски кръгове, като подчерта, че скандалът за придобития от него луксозен апартамент започнал малко след неговата позиция, че България трябва да се присъедини към решението на европейски държави да изгонят руски дипломати заради аферата „Скрипал“ и репликата на руския посланик в България, че страната му внимателно следи изявите на Цветанов.

Пирин Прес

Next Post

Мъж влезе в клас и удари 7-годишен ученик в Пещера

чт февр. 13 , 2020
42-годишен мъж от Пещера е влязъл в класна стая в местното основно училище, насочил се към едно от децата и го ударил в лицето, съобщи от bTV. Оказало се, че нападателят е родител на едно от децата, което по-рано е споделило с него, че е имал конфликт със свой съученик. Тогава бащата решил […]

Pirin Press