Централното оперативно бюро на ДПС взе решение за отлагане на всички областни и общински отчетно-изборни конференции заради вируса-убиец

Поводът за мярката са мерките за ограничаване на публичните мероприятия в заповедта на министъра на здравеопазването поради регистрираните случаи на COVID-19 на територията на България.

В края на тази седмица нови ръководства на ДПС трябваше да избират в Ардино и Джебел, а на 21 март – в Кърджали. Областната конференция беше насрочена за началото на април.

Д-р Ерджан Фърънджъ бе преизбран за председател на Общинския съвет на ДПС в Кирково на 16 февруари. Общинската конференция на ДПС-Черноочене пък преизбра за председател Бедрие Газиюмер.

На 26 април националната конференция на ДПС ще гласува доверие на Мустафа Карадайъ. По всяка вероятност и този форум ще се отложи.

Пирин Прес

Next Post

10-те болести, които можете да излекувате с редовен секс

чт мар. 12 , 2020
Учените отдавна превъзнасят предимствата на редовния секс . Но склонни ли сте да повярвате, че съществуват болести, които правенето на любов може да излекува? Днес ще ви кажем кои 10 болести ще излекувате с това приятно занимание. В допълнение, практикуването на интимности помага за подобряване на психичното здраве, кръвообращението и […]